Противопаразитна каишка Beaphar

  • Марка: Beaphar

Противопаразитен нашийник с плодов аромат. Цвят - червен

Предназначен за кучета над 6 месеца.

Срок на действие: 5 месеца след отварянето на опаковката.

Активно вещество: Диазинон ( Diazinon )

Водоустойчив. Дължина 65 см.

Дозировка: 1 нашийник за животно.

Нашийника се поставя свободно около шията на кучето. Излишния край се отрязва. Нашийника постоянно отделя Диазинон, който се разпространява по кожата на кучето . Бълхите по него контактуват с Диазинона и умират.

Карентен срок: Не се изисква за прицелните видове.

Да се съхранява в затворена опаковка при стайна температура ( 15- 25 ºС ).

Неизползваната част от нашийника, неактивния нашийник и опаковката да се изхвърлят като химически отпадък съгласно действащото законодателство.

Необходимо е да се пази от деца. Да се пази далеч от храни и хранителни продукти. Трябва да не се яде, пие, пуши по време на поставянето на нашийника. Контакта с кожата трябва да се сведе до минимум.След поставянето му се измиват ръцете. В случай на неразположение, се търси лекарски съвет и се показва опаковката.

Противопоказания: Да не се използва при болни и възстановяващи се животни, със заболявания на черния дроб, свръхчувствителни към органофосфорни съединения, по малки от 6 месеца, както и при животни в период на бременност или кърмене.

Да не се позволява на животното да захапва нашийника.

Интоксикации типични за органофосфорни съединения се срещат рядко.

Да не се комбинира с други препарати, съдържащи органофосфорни съединения, или със препарати които не могат да се комбинират с органофосфорни съединения.

При предозиране се наблюдават мускулни конвулсии, повръщане, загуба на рефлекси, кома. Първа помощ – отстраняване на нашийника. Антидот – Атропин.
Срок на годност: 5 години в добре затворени оригинални опаковки.

5,52 лв. 5,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 5,00 лв.
Моля, изберете: